Forside Info Musikk Mat/drikke Foto

Påskemodus!

I går gikk jeg helt i påskemodus. Hvertfall her hjemme. Klarte ikke gjøre noe fornuftig annet enn å dra å trene i to timer. Det var digg! I dag er det ikke noe bedre. Årsoppgjøret mellom TØH og BI er i gang, og vi skal snart ned til Spektrum og se på litt forskjellig kamper. Så er det "kurvfest" hos Aleks. Gleder meg! Kurvfest er visst tapasaktig (at alle tar med en rett hver), så det blir mye god mat på oss i kveld.

Etter kurvfesten fortsetter årsoppgjøret på Gossip, med moteshow og fest! Det blir en god avslutning før påskeferie, selvom vi har forelesning i morgen klokken 08.00. Den SKAL jeg på uansett hvor trøtt jeg er! (Ønsk meg lykke til!) ...Kan sove på toget på vei hjem.

Forrige helg var forresten helt konge! haha, det var veldig gøy på jentetur! Vi fikk ikke med oss skiene i bilen, så vi var så kreative at vi akte, gikk tur og solte oss i solveggen istedenfor. Frisk luft skulle vi ha! Også gikk vi i gågata og på kobberhaugene. Jeg ble helt betatt av Røros!


Masssse mat!                                                                   Jeg og Anniken leker kule i baksetet!


Det var mye snø, og Anniken sleit med å få opp døra. (Eli klarte det med en gang!haha:)


Taco til middag på fredagen.


Det ble nok godteri på oss for å si det sånn...


Hytta!                                                                         Oda måker frem lovedøra for å få ut akebrettene.


Meg og Eli i solveggen! Diiigg!


Fine jenter i fine Røros!


Vi var veldig heldige med været da!


Anniken diska opp med kjempegod middag på lørdag; indrefilet med fløtegratinerte poteter og tomatsalat.


Brownies med is til dessert, mens vi spilte kort!


Mihih!

Glad påsk alle i hopa!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits