Forside Info Musikk Mat/drikke Foto

Vinterkonferansen.

TØH eller HIT som er det nye navnet (Handelshøyskolen i Trondheim) arrangerer noe som heter vinterkonferansen hvert år. Det er en dag fullbooket av inspirasjon, lærdom, tanker og motivasjom!

Temaet for Vinterkonferansen 2013 var "generasjon Y", og flere forskjellige foredragsholdere var på scenen for å komme med sine tanker, opplevelser og erfaringer. Jeg tenkte at det kom til å bli en lang dag med mye stillesitting og lytting, men alt var så interessant og spennende å høre på at tiden har gått ganske fort. Dessverre måtte jeg dra derfra etter paneldebatten om temaet "generasjon Y" fordi jeg ikke følte meg helt bra... Men jeg kunne vært der hele dagen og fått med meg de to siste foredragene også, for så flinke var de som sto på scenen!

Det var blant annet Even Sandvold Roland (22år, kommet langt innen næringslivet og opplevd mye inspirerende), Tommy Fjeldheim (fra militæret/krigsskolen med foredraget "slik tenker en kriger"), Isabella Löwengrip (kjent som "blondinbella", 22 år gammel, som ble millinær i tenårene av bloggen og har en entreprenør i magen) m.f., som holdt foredrag. Are Sende Osen (kjent fra radioprogrammet  Are og Odin) var konfransier og underholdt oss i småpausene. Tror de fleste fikk seg en god latter med han som konfransier!

Til lunsj var det biff stroganof med ris, som ble dagens "middag" for meg. I pausene var det også litt småsnacks, kaffe og te. 


Sunt vs. usunt snacks! Du ser hva jeg tok mest av, mihi.

Skal definitivt på Vinterkonferansen neste år også. Veldig lærerikt og gøy!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits