Forside Info Musikk Mat/drikke Foto

Vinterball!

Woho! I dag har den "store" dagen kommet. Det er endelig vinterball. Jeg er med i ballkomiteen, og vi har planlagt dette ballet siden i høst. Ballet var visst ikke så bra i fjor, så vi har hatt planer om å endre på det. I år skal ballet bli supert! ..Og det har jeg stor tro på så lenge vi ikke har glemt noe spesielt. Har vært litt sånne småting vi har kommet på den siste uka, men tror alt har ordnet seg. :)

Lokalet er veldig fint syns jeg, også har vi toastmaster, taler til herrene og damene, litt småunderholdning, diverse premier, goodiebags, to-retters (hovedrett og dessert), grei pris i baren, dj, fotograf osv.

Kjenner jeg blir skikkelig gira nå, haha! Vi i ballkomiteen må vorse sammen på hotellet for vi skal pynte og gjøre klart før gjestene kommer. Da har vi leid oss et hotellrom hvor vi kan skifte og vorse litt. Det blir koselig! Siden vi har vært så flinke får vi vin og chips til vorset, så det blir bra. :)En liten smakebit av lokalet vi har leid. Det er på Thon Hotel Prinsen. Spisesalen blir gjort om til dansegulv etter maten, mens vi kan mingle ute i loungen.

GOOOD HELG!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits