Forside Info Musikk Mat/drikke Foto

The only happy END is the weekEND.


Helgen min:)

Jeg har kost meg skikkelig i helgen! Nesten ikke gjort noe skolearbeid i det hele tatt, men blir litt å gjøre i dag da.

Fredag trente jeg, så møtte jeg Camilla på Rema1000. Vi handlet inn til chicken tandoori, og koste oss med is og cookies til dessert. Smakte veldig godt, og vi ble altfor mette. Men det er vel lov i blant?

Lørdag sto jeg opp tidlig for jeg skulle møte Anniken på bussen klokken 10. Vi shoppet litt diverse. Brukte visst en del penger. Jeg kjøpte to bukser (nå skal jeg ikke kjøpe det på en stund), en svart og en beige. Kjekt å ha bukser i litt forskjellige farger. Også kjøpte jeg en stilig teklype (kan vise dere i et innlegg senere i dag), miksmaster og en deilig pysjbukse fra Cubus (var 25% på alt av nattøy!)

Etter shoppingen dro vi opp til Dragvoll. Der var det "TØH de skii" som de kalte det. Litt diverse skikonkurranser og grilling og kos. Vi sto bare og heiet, men ble ikke så lenge for det var rundt -20 grader. Klokken seks var det Afterski på Tøhnna! Morro:)

I dag er en rolig dag. Tenkte jeg skulle trene, men det går så mye tid, så jeg blir nok hjemme og leser, skriver og slapper av, før vi skal til Anniken og spise søndagsmiddag.

Også er det morsdag og fastelaven i dag! Gratulerer med morsdagen, kjære, vakre, verdens beste mamma! :D

Ha en fin søndag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits