Forside Info Musikk Mat/drikke Foto

Julen min.

Dagen etter jeg kom hjem til Oslo begynte jeg å bli syk. Jeg skulle egentlig jobbe tre dager, men fikk bare jobbet to. På lille julaften dro jeg til mamma selv om jeg var veldig syk, for der skulle vi spise risengrynsgrøt med mandel i, pynte juletre osv. Det var veldig koselig, selv om bihulene virket tette og tårene rant, hehe. Det var den eneste dagen jeg fikk vært i Drammen i julen dessverre, men mamma kom til Oslo i går, så vi fikk litt mor og datter tid.

Julaften i år ble feiret hjemme hos pappa. Vi pleier vanligvis å feire i Valdres med resten av familien når vi feirer med pappa, men i år ble vi hjemme og feiret med Anne, døtrene hennes og kjærestene deres.


Det var så mange julegaver at vi måtte stable oppover trappa!


Fine juletreet.


Anette fikk mandelen, så hun vant denne søte grisen.


Heldigvis var det masse snø på julaften.

 
Koselig selskap.

Ellers i romjulen har vi vært litt i Valdres, og jeg har fått tid til å være en del med venner. Koselig! Gikk på ski én dag, men ble fort sliten og følte meg ikke særlig bra etterpå.

 
Deilig vær på fjellet.


God stemning i heimen.


Har spist altfor mange julekaker!

Nå er jeg snart helt frisk, og klar for å dra opp til Trondheim på søndag. Der starter forhåpentligvis de faste treningsrutinene, og formen blir bra igjen etter en litt usunn, men deilig jul!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits