Forside Info Musikk Mat/drikke Foto

Pain in my soul.

I dag droppet jeg gruppeøvingen etter bedøk.forelesningen, og det var pain in my soul. Men jeg kjente meg sliten i hodet, og tenkte at jeg må lese gjennom kapitlet i boka før jeg setter i gang med oppgavene. Jeg føler faktisk jeg lærer mer når jeg sitter med oppgavene for meg selv, for da må jeg finne det ut selv og ikke bare spørre de andre. Selvom det selvfølgelig er lærerikt å høre hvordan andre løser oppgavene og hvorfor. Samtidig blir jeg litt stresset når de andre er raskere enn meg, så innimellom rekker jeg ikke å tenke over oppgaven før jeg spør, hehe.

Likevel får jeg skikkelig dårlig samvittighet. Jeg har vært på alle gruppeøvinger til nå fordi jeg føler jeg må utnytte den tiden. Menmen, håper jeg ikke gjør noe dumt valg. Jeg gikk selvfølgelig innom gruppa mi før jeg dro, for å lette litt på samvittigheten, og de støttet meg i valget mitt heldigvis. :) Jeg er så takknemlig for at jeg kom i den gruppen med de flotte folkene! Så jeg sa til dem at jeg skulle bake brownies til gruppeøvingen på fredag. Så da er det bare å holde det løftet for å si det sånn. Håper jeg får til like god brownies som jeg lagde i helgen, lagde nemlig brownies på bare slumping, hoho, litt risky.

I kveld skal jeg dra bort til Camilla og Sofia, så skal Camilla lære meg og Sofia logaritmer! Det håper jeg går etter planen, at jeg faktisk får lært meg det. Nå er det tid for litt avslapning.

Ha en fin onsdag! Uka går så fort..

Én kommentar

Tor Arne

01.11.2012 kl.16:43

Hei Ida, antar enkelte av de andre også har vært borte en eller annen gang og når du i tillegg sier fra så er det ingen grunn til å ha dårlig samvittighet. Og når du i tillegg til å si fra lover å ta med brownies til neste gruppe så er de vel bare kjempeglade. Flink jente! Klem fra pappa

Skriv en ny kommentar

hits