Forside Info Musikk Mat/drikke Foto

Orden i regnskapet.

Da har jeg lest ferdig de tre kapitlene i regnskap vi har til i morgen. Foreleseren sa at det var de mest omfattende kapitlene, så det var lurt å lese de hjemme på forhånd. (Man burde vel egentlig alltid lese kapitlene på forhånd, men det rekker ikke jeg.) Anyways, etter forelesning i morgen har vi én forelesning igjen i regnskap, og det er oppsummering! Deilig å vite at resten av boka kommer neste halvår.

Haha, sjekk jenta som har orden i regnskapet! De rosa markeringslappene er kapitlene vi har hatt dette halvåret, og de blå og grønne er de vi skal ha neste halvår. Det er ganske deilig å slippe å ha hele boka på ett semester. Regnskap er det faget jeg liker best tror jeg. I 3. på vgs hadde jeg entreprenørskap, og der hadde vi litt om regnskap, så jeg kunne noe fra før. Skulle gjerne ha gått flere økonomifag på videregående, menmen, jeg skal nok klare meg. Blir bare en del jobbing i de andre fagene fremover.

Det er sykt hvor fort tiden har gått siden jeg startet å studere. Ukene flyr av gårde som de aldri har gjort før! Og eksamen nærmer seg... Det er snart bare en måned til første eksamen, organisasjon og ledelse. I org. og ledelse er det "pugg-boka-prinsippet" altså, og det misliker jeg sterkt. Jeg trodde det faget var et fag man bare kunne bruke sunn fornuft, men så skal man visst kunne alle teorier osv., så jeg tror det er det faget jeg kommer til å slite mest med. Liker ikke så godt lesefag, hvertfall ikke når bøkene er så tørre å lese og man føler man aldri kommer seg igjennom boka...

Jeg får komme i gang med lesing.

Ha en fin søndag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits