Forside Info Musikk Mat/drikke Foto

#Lørdag!

Ahh, det er så deilig å tenke på at det bare er lørdag i dag. Jeg føler hele tiden at det er søndag, sikkert fordi dagen i går var så lang.

Forelesningen startet 08.00 i går, så var det gruppeøving etterpå, men oppgaven fant vi ut at vi egentlig kunne gjøre hjemme, etter at vi hadde fått lest litt. Så da dro jeg tidlig hjem, tok med meg en haug med klær som jeg vasket på vaskesalen. Så leste jeg litt på vaskesalen før jeg puttet klærne i tørketrommelen, og det tar tid, så da gikk jeg hjem igjen. Jeg gjorde ferdig oppgaven før jeg gikk å hentet klærne, så spiste jeg litt, og satte en deig (skulle nemlig bake horn). Den deigen ble ikke helt vellykket følte jeg, men jeg dro på trening og lot den heve mens jeg var borte. Den hadde heldigvis hevet da jeg kom hjem, men deigen var litt tørr. Litt rart siden jeg fulgte en oppskrift, menmen. Jeg lagde grove horn fylt med ost og skinke, 16 stk. så nå har jeg for en stund. Etter hornene var ferdig dusjet jeg, og så dro jeg til Eli, for der skulle vi ha jentekveld. Vi fire jentene hadde egentlig avtalt overnattingsparty hos Anniken, men Anniken fikk omgangssyken, så da ble det til at vi dro til Eli og så film og spiste godis. :)

Jeg og Eli gjorde forresten det samme på torsdagen. Da var vi med noen folkehøgskolevenninner. Veldig koselig!


Her er de "vellykkede" hornene. Smakte på en etter trening nå, og de smakte godt da. :)


Her er det stemning med sjokoladepudding og vaniljesaus hos fhs venner. :)

Resten av dagen skal jeg bare være hjemme, slappe av, lese, gjøre oppgaver jeg ikke fikk gjort uka som var. Og sikkert se litt på tv med noe godt attåt.

Ha en sweet lørdag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits