Forside Info Musikk Mat/drikke Foto

Sliten etter en morsom natt.

Hytteturen til TØHnna, tok av fra første stund. Alle var raske med å skaffe seg sengeplass, så var det velkomstdrink, så var det konkurranser, før mat. Så da det endelig var mat, var alle veldig sultne.

Konkurransen gikk ut på forskjellige ting, vi skulle blant annet lage en sang på den ene posten, spise mariekjeks, synge bæbælillelam og blåse en ballong til den sprakk på en annen post, også var det post med miming, quiz osv. Det var et veldig bra opplegg, for man ble jo kjent med flere man ikke hadde hilst på før.

Så var det taco til middag. Det gjorde hytteturen enda bedre, haha!

Utover kvelden/natta bare snakket man, hadde drikkeleker, dansa osv. Jeg fikk høre at vi hadde gått og lagt oss klokken 05.00 (!) og jeg skjønner ikke hvor all tiden ble av. Det gikk sykt fort! Men det er jo bra.

I dag våknet de fleste rundt halv ni.. Så var det frokost i halv ellevetiden. Så dro vi hjem rett etter det.

Jeg la meg rett i senga da jeg kom hjem, og sov et par timer. Var vanskelig å tvinge seg opp, skulle gjerne sovet mer, men da får jeg ikke sove til kvelden.


Dette var maten rett etter jeg hadde våknet, + kaffe og sjokolademelk! Digg!

Nå skal jeg gå å lage mg havregrynsgrøt før jeg skal trene klokken fem. Godt å være i gang med treningen, og ha venner som pusher litt på. :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits