Forside Info Musikk Mat/drikke Foto

Bryllup til helgen!

I morgen flyr jeg hjem til Gardermoen, så blir jeg plukket opp der, og så kjører vi til Valdres. I Valdres skal nemlig kusina mi gifte seg! Jeg har gledet meg kjempelenge til det. Blir så koselig å se masse familie igjen, og møte nye mennesker. Bruden og brudgommen vil nemlig at familiene skal bli kjent, derfor starter på en måte bryllupet på fredag, med felles kveldsmat osv., og fortsetter på lørdag med selve bryllupet, og avslutter på søndag med felles frokost tror jeg. Nesten alle gjestene skal bo på hotellet, der det meste vil foregå. Dette blir kjempegøy tror jeg.

Det blir også deilig å få et avbrekk fra studiene. Men skal selvfølgelig ta med noen bøker så jeg får lest på flyet og evt. litt når jeg får tid.

I sta gikk jeg, Oda og Anniken en gåtur. Vi gikk til Lerkendal, for der var det fotballkamp! Rosenborg mot et eller annet utenlandsklag. Jeg filmet de morsomme supporterne som sang og heiet. Kunne føle stemningen. Jeg har som mål å dra på en Rosenborgkamp i løpet av studieåret her. :)


Skulle gjerne vært innenfor.

God helg da dere!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits