Forside Info Musikk Mat/drikke Foto

Hei!

Fadderuka er godt i gang, og det skjer noe nesten hele tiden. I dag har vi heldigvis litt tid før det blir faddervors i fem-, sekstiden. Så blir det fest på TØHnna i kveld. Det er i kjelleren på skolen, så da får jeg kort vei hjem.

Jeg har blitt kjent med en del folk i faddergruppa, men også andre, siden fadderne våre har vært flinke til å spleise faddergruppene. Det har vært mye fint vær, så vi har vært i parken flere dager. I går var vi på Egon og spiste før vi dro hjem til han ene fadderen vår. Da var vi tre faddergrupper sammen, veldig koselig! :) Så ble det byen etterpå, men vi var litt sent ute, så mange av stedene var fulle. Da endte det opp med at jeg og to andre som bor rett i nærheten her, gikk hjem. Deilig med en gåtur på natta!

I dag har jeg syklet til polet. Kjøpte to flasker hvitvin, så i kveld blir det hvitvin på meg. Må variere litt fra kveld til kveld. Da jeg skulle på matbutikken for å handle i sta, møtte jeg en mann som bor i samme blokk som meg. Han var veldig pågående, og jeg prøvde å være avvisende, men han er fra Afrika og har en annen kultur, så han skjønte vel ikke helt. Han sa han skulle komme å besøke meg. Litt creepy.. What to do?!

Jaja.. ellers er jeg førnyd med å bo her. Deilig å ha et stort rom, og det er ikke noe problem å dele kjøkken og bad med tre andre. I det siste har jeg ikke sett så mye til de, men møter de sikkert mer når man har tid til å lage middag og sånn. :)

Vi snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits