Forside Info Musikk Mat/drikke Foto

Trondheim, mitt nye hjem...

I går kom jeg og pappa frem til Trondheim, etter 6,5 timer i bil. Vi hadde ett stopp hvor vi spiste deilige matpakker og drakk kaffe fra termos på en liten strand i det fine været. Det ble mye bilkjøring, men det var en deilig tur. Dagen i går føltes veldig lang, men samtidig så kort.

Da vi kom frem til Trondheim fikk vi alle tingene mine inn på hybelen min, så bestemte vi oss for å dra å spise. Da anbefalte de i resepsjonen at vi kunne dra til Tyholttårnet. Oppi tårnet lå en Egon, så vi fikk oss et godt måltid og en god kikk på Trondheim ovenifra. :)

Så dro vi på Ikea og tittet. Handlet noen småting. Etter Ikea var vi på matbutikken, og pappa spanderte masse mat på meg, så jeg ikke sulter, haha. :)

Pappa sov over i hybelen min til i dag. Vi sto opp tidlig så vi fikk dratt ut å handlet mer i dag. Først på Bohus rett i nærheten, så til Clas Ohlson som lå på et svært senter med diverse møbel- og elektrobutikker. Så var det innom Ikea, før vi dro tilbake til Bohus igjen. Jeg ble så fornøyd med alt jeg kjøpte og fikk i dag. Det er jo viktig at man får det koselig i hjemmet, og jeg måtte jo bruke tiden mens pappa var her med bil. Så det var superdeilig å få unnagjort. Kanskje jeg kjøper ting jeg finner ut at jeg trenger etter hvert..


Slik ble hvertfall "sofakroken" min.


Snille pappa!

Så skal jeg ta bilder av resten av rommet og kjøkkenet og badet senere, så dere får se. :)

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra der Camilla bor (5-10 min. gåavstand). Vi så håndballkampen sammen. Det var så spennende! Gøy at Norge er så gode i håndball. Det er veldig behagelig å kjenne flere folk som er i Trondheim, så man ikke føler seg så ensom de første dagene...

Det er på tide å legge seg. Skulle gjerne vært ute å testet partylivet i Trondheim, men venter heller til uka når det er fadderuke!

Sweet dreams.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits