Forside Info Musikk Mat/drikke Foto

Trening + kake.

Hei!

Tenkte jeg bare skulle oppdatere dere litt på hva jeg driver med for tiden. Føler tiden går så fort og at jeg gjør noe hele tiden, og det liker jeg! Var redd sommeren skulle bli lang og kjedelig i og med at jeg ikke hadde noe særlig planer annet enn jobb og litt familieselskaper. 

I helgen var jeg som sagt i Drammen og passet min lillebror. Det var koselig. 

På mandag dro jeg til Ås og møtte Camilla, som hadde kjørt fra Sarp, og vi kjørte videre til Joakim. Det var kjempekoselig der. Vi gikk først en lang tur med hundene hans. Så satt vi på verandaen og spilte kort, også serverte moren hans pizza og brownies med is og jordbær. Nam! Så dro vi ned til sandvolleybanene og spilte litt med noen venner av Joakim. Følte jeg var den dårligste, men hadde det veldig gøy for det! :) 

På tirsdag jobbet jeg. Da var det en uke siden jeg hadde vært på jobb, så jeg gruet meg litt. Redd for at jeg skal glemme ting osv., men kom fort inn i det igjen. Senere på tirsdagen møtte jeg Ida Maria, Victoria og Kathrine. Vi satt på Fridays og spiste dessert hele kvelden. ^^ Koselig å se dem igjen!

På onsdag dro jeg å trente på Sats på morningen. Så møtte jeg Stine, som kom hjem fra England på søndag, på dagen. Vi gikk først en lang tur rundt i byen og kjøpte oss is, så dro vi hjem til henne, og jeg fikk endelig se leiligheten de flytta til for et år siden.  Den var fin.  Vi spiste middag og skravlet. Kos!

I dag har jeg vært å trent igjen. Det var en blanding av pilates, yoga og balanse treningstime. Litt annerledes enn treningen i går. Det er viktig med variasjon. Så dro jeg hjem og spiste og pratet med Kristoffer og Sigrid som var hjemme. Og så har dagen egentlig bare gått i ett. Dro på butikken for og handle inn til kaker. Bakte nettop cookies som jeg skal ha med til onkel Elling sin bursdag i helgen. Så nå lukter det deilig i hele huset.

Senere i dag kommer Trine på besøk. Da skal vi bake enda en kake, men den skal vi spise i kveld da. Må kose seg litt i ferien. :)

I morgen skal jeg og Stine dra å besøke Ina og den nye valpen hennes! Gleder meg til å se den lille dotten. Senere på kvelden skal jeg og noen venner ut på 20 årssted. Ble jo 20 år i januar, men har ikke vært på pub over 18 år enda. Så det er på tide!

Til helgen blir det som sagt familiebursdag. Gleder meg til å se mye familie igjen. 

Så må dere ha en fin uke videre og en god helg!

2 kommentarer

June

14.06.2012 kl.17:14

Kjempefin blogg! Ha en fin dag videre! Blir kjempeglad for en kommentar tilbake! :)

May-Teresa

14.06.2012 kl.17:14

fin blogg :-D

Skriv en ny kommentar

hits