Forside Info Musikk Mat/drikke Foto

Be happy.

Hola! Her kommer litt updates...

På torsdag forrige uke hadde pappa bursdag. Da feiret vi med kake, gaver og noen gjester. Det var veldig koselig.På fredag besøkte jeg Tina. Vi lagde taco, drakk vino, så film, snakket og hygget oss. Det var så lenge siden jeg hadde sett Tina!

På lørdag besøkte jeg Ina. Vi lagde makroner. En med sjokoladefyll og en med hvit sjokoladefyll. Så så vi en film, og etter det hygget vi oss i jacken med cider.Jeg overnattet hos Ina til søndag. Vi sto opp på søndag, spiste frokost og så bestemte vi oss for å prøve å lage makroner igjen, for å se om disse ble mer vellykket. De vi lagde dagen før med vanlig sjokolade smakte veldig godt, men de så litt rare ut. Så vi ville gjøre et til forsøk. Alt så veldig bra ut før vi satte de i ovnen da de begynte å sprekke litt. Vi fant ut at det ikke var så lett å lage perfekte makroner. Vi prøve med litt andre fargekombinasjoner. Vi lagde en porsjon med grønn konditorfarge og bringebærfyll, og en porsjon hvite med bringebærfyll og en porsjon hvite med sjokoladefyll. Etter mye testing fant vi ut at begge variantene med sjokoladefyll ble best. Nam!


Haha, ser ikke så bra ut, men smaken som teller!

Jeg og Ina gikk en tur på Kjelsås. Ina viste meg litt rundt, og det var speidernes dag, som så veldig morsomt ut hvis vi hadde vært barn. 

Så tok vi jackusi etter gåturen, og vi begge duppet av for vi var så trøtte. Senere dro vi til meg og spiste middag med Anne og pappa.

På mandag sto jeg opp tidlig for å møte Camilla i byen kl 09.30. Hun hadde stått opp enda tidligere for å ta buss til Oslo. Vi tittet litt i butikker før vi dro hjem til meg. Hjemme hos meg lagde vi middag. Vi skulle lage lasagne. Den ble veldig god til tross for mye styr og morro på kjøkkenet. Joakim kom også på spontantur midt i matlagingen. Kos! Han fikk i oppgave å lage salaten. Etter middagen gikk vi en laaang tur, så jeg fikk vist dem litt rundt der jeg bor. Så var det jordbær med flytende sjokolade til dessert.

På tirsdag jobbet jeg, også skulle jeg egentlig trene på Sats siden jeg hadde kort vakt, men jeg orket ikke..Jobb tar på!

I dag dro jeg og trente på Sats. Tok en time som heter Puls. Fikk opp pulsen for å si det sånn, og gleder meg veldig til stølheten i morgen. Så blir det trening igjen på fredag før jeg åker til Drammen. Senere i dag møtte jeg Trine i byen. Vi spiste frozen yoghurt is fra 7-eleven, namnam. Også møtte vi Ina, så Trine fikk levert et hundebur hun ikke bruker til Ina, for Ina skal få seg hundevalp på mandag! Lucky! Etter det dro vi til Saga kino, hvor Tina møtte oss. Så så vi LOL på kino. Den var skikkelig morsom og bra syns jeg da. Liker litt sånne chickflickfilmer.. Selvom den var litt fjortis, og det var masse klisjeer og man visste hva som kom til å skje. Men jeg ble veldig glad av å se den, og det var masse kjekke menn/gutter som var med i den, et stort pluss! :)

Sweet dreams <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits